ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Επιστροφών

Παραλάβατε την παραγγελία σας και δεν σας ταιριάζει; Έχετε το δικαίωμα να τα επιστρέψετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Επιθυμείτε να το αλλάξετε με το ίδιο ή κάποιο άλλο προϊόν:

Αν επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος με το ίδιο ή κάποιο άλλο, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε μέσα σε 14 ( δεκατέσσερις ) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της επιστροφής είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητο, με όλα τα καρτελάκια και τις εργοστασιακές του ενδείξεις πάνω, την απόδειξη παραγγελίας και το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο.

Η επιστροφή προς εμάς πρέπει να γίνει με τη συνεργαζόμενη με το HammersProject μεταφορική ΕΛΤΑ Courier. Με την παραπάνω Courier η επιστροφή προς εμάς είναι δωρεάν με την ένδειξη “Χρέωση Παραλήπτη”. Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, γίνεται η αποστολή της αλλαγής σας με δική σας επιβάρυνση 6€.

2. Επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας:

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής μετά την παραλαβή των προϊόντων έχετε τη δυνατότητα α)επιστροφής των χρημάτων σας, ή β) πίστωσης των χρημάτων σας με σκοπό μελλοντική αγορά. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας, η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει εντός 7(επτά) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης και με την ίδια πάντα μεταφορική εταιρία. Τα χρήματα σας θα σας επιστραφούν στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε, εντός 7(επτά) ημερών. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής δηλαδή το ποσό των 4,96€ και σε περίπτωση που τα μεταφορικά της παραγγελίας σας ήταν δωρεάν τότε επιβαρύνεστε και τα μεταφορικά έξοδα της πρώτης παραγγελίας δηλαδή και με το ποσό των 4,96€ επιπλέον.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά στο 211-1845903 είτε στέλνοντας e-mail στο info@hammersproject .gr (συμπεριλαμβάνοντας τον κωδικό παραγγελίας και συμπληρώνοντας τη φόρμα επιστροφών.

Διευκρινήσεις!

  • Οι αλλαγές γίνονται με το ποσοστό της έκπτωσης της αρχικής παραγγελίας.
  • Αν επιθυμείτε δεύτερη επιστροφή της ίδιας παραγγελίας τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή και την παραλαβή θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς.
  • Μετά το πέρας των 7(επτά) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων και μετά το πέρας 14(δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων.
  • Τα μαγιό πρέπει να δοκιμάζονται πάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία, για λόγους υγιεινής. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή/αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστικό σφάλμα ή έχουν υποστεί ζημία κατά την παραλαβή τους. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημία και φθορά λόγω χρήσης δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

Τα προϊόντα που έχουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο της αρεσκείας του εντός 7 ημερολογιακών ημερών. Όμως, το HammersProject διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του.

Στην επιστροφή και επαναποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται έξοδα αποστολής, μόνο τη διαφορά που προκύπτει στην τιμή του νέου είδους, εφόσον υπάρχει.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με χρέωση δική του και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάσταση με τα κανονικά έξοδα αποστολής (ανάλογα με τη χώρα προορισμού).