Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της ένδυσης και των εκτυπώσεων από το 1987, με δικό της μηχανολογικό εξοπλισμό ξεκινώντας από την παραγωγή  υφασμάτων μέχρι και το τελικό προϊόν  προσφέροντας ενδυματολογικές λύσεις, στους επαγγελματίες της Διαφήμισης, του Τουρισμού, της Επαγγελματικής Ένδυσης, της Μεταξοτυπίας , των Εκτυπώσεων και της Οπτικής Προβολής.

Στην προϊοντική της παλέτα μπορείτε να βρείτε t-shirts διαφόρων ειδών, polo’s, φούτερ, φόρμες, παιδικά ενδύματα ,μπουφάν, πουκάμισα καθώς και ρούχα πολλών τύπων σε πολλές μοντέρνες και κλασσικές γραμμές.

Η αμετακίνητη προσήλωση της εταιρίας στην ποιότητα, την έχει καθιερώσει στην συνείδηση των πελατών της, ως τον χώρο στον οποίο ο επαγγελματίας αλλά και ο ιδιώτης μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα και οικονομικά, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, διενεργείται η κατασκευή των ενδυμάτων , των τυπωμάτων και κεντημάτων προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις της μόδας και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του πελατολογίου της. Παραμένοντας πάντοτε στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση των πελατών μας ως δική μας, έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε  ενδύματα με υψηλή ποιότητα, άμεσα και  οικονομικά.                          

Στο νέο μας eshop μπορείς να βρείς την στάμπα που σου ταιριάζει ή να τυπώσεις το δικό σου σχέδιο  , μια φωτογραφία ή το εταιρικό σου λογότυπο σε T-shirt ,Polo , φούτερ, καπέλο,παντελόνι, ζακέτα, τσάντα, παπούτσι,καμβά. Η εκτύπωση γίνεται απευθείας στο ύφασμα με την μέθοδο DTG που είναι η πιο καινούργια τεχνολογία στον τρόπο εκτύπωσης υφασμάτων παγκοσμίως. Το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας εκτύπωση, εμποτισμένη μέσα στις ίνες του ρούχου, με απαλή υφή, χωρίς περιορισμούς στα χρώματα, όσο πολύπλοκο και αν είναι το σχέδιο. Τα  ρούχα είναι 100% βαμβακερά και σε μεγέθη από S έως και 7XL υπερμεγέθη,ανδρικά,γυναικεία και παιδικά.